Dyrlægen

Dyrlægen Lise Svejgaard

Det er mig som har ansvaret for den daglige drift af Egelund Hestepension. Jeg har siden 2004 arbejdet som praktiserende dyrlæge med hovedvægt på hest og smådyr. Jeg har stor og bred viden inden for almen hestepraksis, og især reproduktion og tandpleje har min særlige interesse.

Opstaldere på Egelund Hestepension kan få deres hest behandlet af mig, hvad enten det er tandraspning, halthed, vaccination, kolik mm. Jeg har min egen smådyrsklinik på ejendommen, så der er mulighed for hurtig dyrlægehjælp, hvis din hest er så uheldig at blive syg.

Se min hjemmeside på www.Egelunddyreklinik.dk

Skærmbillede 2017-07-13 kl. 15.18.24

Priser

  • Hvis Lise bare tilser din hest uden det er nødvendigt at behandle hesten er dette gratis – dette er en del af Egelunds ydelser.
  • Vagttillæg træder først ikraft når der skal fortages en behandling udenfor Egelund dyrekliniks åbningstider. Det er sjældent nødvending da kliniken har åbent både om aftenen og lørdag formiddag.

Nedenstående priser gælder kun for heste opstaldet på Egelund Hestepension

Vaccination
195,-

Plus vaccine plus moms

Almindelig konsultation
390,-

plus medicin plus moms

Tandrensning*
595,-

plus medicin plus moms

*Gælder kun hvis hesten får ordnet tænder regelmæssig. Jeg tilbyder regelmæssig gratis tandtjek- hvor du kan få tjekket om det er tid til at få ordnet din hest’s tænder. Jeg har det nyeste indenfor tandudstyr.