Faciliteter

Hestepension ved Viborg i naturskønt område
Egelund er en lille seriøs hestepension, hvor der ligges vægt på hestens sundhed og trivsel. Vi går ikke går på kompromis med kvaliteten, hvilket bl.a. afspejles i valget af foder, bokse, ridebanernes toplag, de opvarmede vandtrug på vinter foldene og meget mere. Stedet ligger 5 km udenfor Viborg mellem Hald Ege og Ravnstrup i et naturskønt område med masser af skov og ridestier.

Opstaldning
Staldene er allergivenlige med store lyse bokse på 3 x 4 meter, vandspiltove og med aflåseligt og opvarmet sadelrum.

 

Ridehal, udendørsbane og rotunde
Ridehallen blev opført i december 2009 med Walber ridebund og automatisk vandingsanlæg. Udendørs 20×60-bane samt rotunde er anlagt efterår 2011 – også med Walber-bund og vandingsanlæg.

 

Ridecenter
Stedet er et privat ridecenter for voksne, hvor der er frit valg af underviser.

 

Hestevelfærd: Foderplan og folde
Fodring af hestene er i højsædet. Der udarbejdes en individuel foderplan til din hest, og hestene kommer på fold hver dag ml. 08:00 og 09:00. Vi har gode foldmuligheder, hvor hestene kan komme i læ.

 

Dyrlæge
Stedets ejer er dyrlæge med stor erfaring indenfor almen hestepraksis, hvilket giver dig og din hest en større tryghed og mulighed for hurtig behandling i tilfælde af sygdom eks. i tilfælde af kolik.

Ønsker du at læse mere om Egelund Hestepensions mange faciliteter kan du finde yderligere information under fanen “Vi tilbyder”.