Kalendersystem

Kalendersystem for opstaldere tilknyttet Egelund Hestepension

Først skal du registrer dig som bruger på Appvagt – Benyt QR koden herunder eller tast ind på www.egelund-hestepension.dk/appvagt og tryk på ”knappen” Registrer dig her til Appvagt.

QR kode

qr-code

1. Vælge ”Ny profil på appvagt.dk – Opret Profil”

image1

2. Udfyld felterne med følgende oplysninger.

“Fornavn(e)” – Her skal hestens navn skrives
“Efternavn” –  Dit fulde navn for- og efternavn

image2

3. Når du har oprettet dig, skal du gå i App Store eller Google Play og søg/finde Appvagt App’en.

Icons App Store Google play

4. Installere App’en til din smartphone og derefter start App’en.

image3

5. Indtast dit brugernavn og adgangskode.

image4

Kalenderen kan virke en smule uoverskueligt på en smartphone. Har du en tablet eller computer, kan du log ind ved www.appvagt.dk hjemme.

Det er VIGTIGT, at du bruger QR koden eller www.egelund-hestepension.dk/appvagt til at registrer dig med første gang.

Hvis du har flere heste, så skal du oprette dig igen med en ny profil, hvor du under punkt 2. (Udfyld felterne med følgende oplysninger) skal skrive det samme hestenavn som du bruger ved første profil  “Fornavn(e)”

Dette er for at vi kan se hvor mange indluk den enkelte hest har haft på en måned. Hvis man tager dobbelt vagter kræver det at man har 2 profiler og hver af dem vil så have “Fornavn” til at være samme hest ellers kan vi simpelhen ikke holde styr på antal indluk den enkelte opstaldere har haft.

Husk at alle ens vagter for næste måned skal være tilmeldt inden den 20. i indeværende måneden. Efter den 20. i indeværende måneden “låses” kalenderen for næste måned.

Eks. tilmeldning til vagter for marts måned skal være oprettet inden den 20. februar. Tilmeldning for april måned skal være oprettet inden den 20. marts osv.

Hvis man ikke har taget alle sine vagter senest d. 20. i nuværende måneden uddelegere jeg de resterende vagter man har for efterflg. måned og dem hænger man så på og har selv ansvar for at bytte væk.

Man har selv ansvar for at tage de vagter man er ansvarlig for hver måned – det er muligt i appvagt at vælge statistik for en måned og her kan man se hvor mange vagter man har taget.

Hvis man ønsker at komme af med en vagt efter den 20. i indeværende måned, kan det kun ske ved, at man bytter vagter med en anden. Det er IKKE muligt efter den 20. bare at afmelde sig selv.

Der kan byttes vagter på flg måder:

– Der kan byttes lige over. Dvs man afmelder sig fra sin egen vagt og melder ind på byttemakkerens vagt, så man ikke har mistet en af de vagter man er ansvarlig for.
– Man ændre ikke på den tilmeldte men man går ind på vagten og skriver i kommentarfeltet, hvem der tager vagten for en -HUSK hvis det “glipper” er det den der står som tilmeldt på vagten, der er ansvarlig.

Man har selv ansvar for at tage de vagter man er ansvarlig for hver måned – det er muligt i appvagt at vælge statistik for en måned og her kan man se hvor mange vagter man har taget.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.